UNIK BELIGGENHET

SPEKTAKULÆR UTSIKT

VINDUSFLATER FRA GULV TIL TAK

SKI-IN & SKI-OUT

KVELDSKJØRING I BELYSTE BAKKER

HØY STANDARD

GODT LYDISOLERT

GULVVARME I ALLE OPPHOLDSROM

2 GARASJEPLASSER

(EN MED EL-BIL LADING)
GASSPEIS

HVITEVARER INKLUDERT (MIELE)

TERRASSE OG BALKONG

 
2315-01-E-EIE-i-03_E5-205_living_R02.jpg

MED PANORAMAUTSIKT OG HØYFJELLET SOM NÆRMESTE NABO

Prosjektet Øvre Norefjellstua består av 5 leilighetsbygg og ligger helt øverst i tomteområdet. Prosjektet er særegent i sin utforming og møysommelig tilpasset tomtens topografi der de ulike byggene ligger langsetter fjellsiden med god avstand fra hverandre.
Byggene er terrassert i terrenget slik at sol- og utsiktsforhold for alle leilighetene er ivaretatt på best mulig måte. Arkitekturen har fått et chalet-preg; en stil som er tilpasset terrenget og omgivelsene på en skånsom måte. Bygningene vil framstå med naturlige materialer av type grånet kledning, spiler, mørke vinduskarmer, naturstein og betong samt sedumtak.
30282075707_b3187d1d79_o.jpg

ET VINTER- OG SOMMERELDORADO RETT UTENFOR

DØREN

Foto: Kalle Hagglund
2315-01-E-EIE-e-02_closeup_R03.jpg

Prosjektet består av vertikaldelte leiligheter over 2 plan samt felles underjordisk garasjeanlegg. I hvert bygg er det 2 hjørneleiligheter som hver har direkte adkomst til leiligheten fra garasjeanlegget. Leilighetene i midten har egen sportsbod fra garasjeanlegg med adkomst til leilighetene via felles trapperom som ender i det fri. Alle leilighetene har egne, skjermede innganger i bakkant på terrengnivå med egen skibod samt direkte utgang til sydvestvendte terrasser i 1. etg og balkonger i 2. etg.
 
Dette er gjennomgående leiligheter med høy standard både når det gjelder utførelse, materialvalg og gode praktiske løsninger. I tillegg kan det nevnes at leilighetene vil få ekstra god takhøyde fra ca 2,4 til ca 3,1 meter.


 

25240473217_aef2ec16e4_o.jpg

RETT UT I BAKKEN

OG RETT INN FRA BAKKEN – DEN BESTE BELIGGENHETEN

Foto: Kalle Hagglund
 
Screenshot 2019-01-25 at 15.44.42.png